Skip to content

Про нас

НАШІ ПЕРЕВАГИ

0
Років досвіду

У своїй роботі ми прагнемо знайти індивідуальний підхід до кожного клієнта, починаючи з першого контакту. Після реставрації та перетяжки меблі знову стануть довговічними і практичними. Саме на ці якості ми й орієнтуємось.

Що ми пропонуємо?

1. Виїзд фахівця. Щоб оцінити фронт та складність роботи, за вказаною адресою виїжджає дизайнер-дизайнер. Завдяки цьому вам не доведеться самостійно доставляти диван чи крісло до майстерні. Це суттєва економія вашого часу та грошей.

2. Величезний асортимент тканин. У нас ви знайдете матеріал, який задовольнить ваші запити. Ознайомитися з каталогом зразків можна у дизайнера, який до того ж дасть слушні поради і допоможе визначитися з правильним вибором.

3. Беремо працювати майстрів з досвідом від 5 років. У нашій компанії працюють лише висококваліфіковані спеціалісти з відповідною освітою. Кожен із них відповідально ставиться до роботи та виконує її максимально якісно.

4. Прийнятні ціни. Вартість наших робіт відповідає якості. При цьому ціни є конкурентоспроможними. Відреставрувати або зробити перетяжку меблів набагато дешевше, ніж купувати нові.

5. Гарантія якості. На всі виконані роботи надається гарантія якості.

Звертайтеся прямо зараз за телефонами, залишайте заявку на сайті, пишіть у соцмережах і ваші меблі заграють новими фарбами!

Відгуки наших клєнтів

"Не чекав, що перетяжка дивана і нова тканина так поліпшить інтер'єр! Всього лише хотів просто поміняти тканину на дивані"
Валерій Гончаров
Клієнт
“Була ідея просто поміняти оббивку. В результаті перетяжки вийшов класний, як новий, диван-софт в скандинавському стилі!”
Олександр
Клієнт
"Мета моєї роботи - це створення максимального комфорту для вашої оселі за невеликі гроші"
Юлія
Майстер