Skip to content

Перетяжка крісел

перетяжка крісел

Перетяжка і ремонт крісла

В кожній оселі або офісі є улюблене місце комфортно і приємно. Зазвичай там знаходиться комфортне і функіональне крісло яке є не тільки прикрасою і елементом інтерьеру, а й місцем комфортного відпочинку. Над-то комфортним, бо ми стаємо з ним одним цілим.

За час використання крісло втрачає властивості в повній мірі надавати комфорт із-за зносу оббивки, деталей та м’якої частини спинки та сидіння. Заміна на нове? Розлучення з улюбленим місцем відпочинку, комфорту, та приємних спогад у любимому кріслі? Це, можливо, проте не вихід.

Перетяжка крісла і заміна оббивки улюбленого крісла може не тільки подовжити йому життя а й надати комфорт і радість від використання нового крісла, яке стало улюбленими меблями і несе в собі комфорт і приємні спогади.

Професійний досвід, набутий за кордоном, дозволяє нам братись до складних задач. Це ремонт та перетяжка антикварних крісел та диванів буд-якої складності.

Що ми робимо

Кваліфікована перетяжка та ремонт крісел може включати цілу низку робіт і потребує професійного підходу. Зробимо свою роботу кваліфіковано, якісно і без халтури.

 

Наші роботи

Написати повідомлення