Skip to content

Пошиття чохлів для м’яких меблів на замовлення

Наша компанія Ательє БЕКЕТОВА пропонує своїм клієнтам послугу з пошиття чохлів для меблів, які зможуть зробити її не тільки красивішою, а й захищеною від впливу пилу, забруднень, а також вигоряння під палючим сонячним промінням. В даному випадку ви отримуєте приголомшливий і сліпуче красивий захист від впливу неприємних навколишніх факторів. До того ж, у вас є унікальний шанс отримати оновлені меблі у випадку, якщо ви нещодавно зробили ремонт і стара оббивка дивана вже не підходить до тону шпалер. Замовте у нас чохли для меблів, які дозволять якнайдовше зберегти ваш меблевий комплект в ідеальному стані.

пошиття чохлів для меблів, які зможуть зробити її не тільки красивішою,

ПОШИТТЯ ЧОХЛІВ ДЛЯ МЕБЛІВ У КИЄВІ

Ми хочемо запропонувати вам пошиття чохлів для м’яких меблів, пропонуючи дуже вигідні умови для співпраці. В асортименті послуги з пошиття чохлів для диванів, крісел та стільців. Ви самі можете вибрати новий вигляд для своїх меблів: будуть вони суворими і витонченими або романтичними і ніжними. Ми допоможемо вам впоратися із завданням будь-якої складності, чи то просто пошиття звичайних чохлів, чи створення будь-яких неймовірних моделей за індивідуальним дизайном.

У нас ви можете прямо зараз замовити чохли на м’які меблі за мінімальну ціну, при цьому навіть не сумніваючись як наша продукція. Для цих виробів ми використовуємо лише якісні матеріали, які гарантуватимуть бездоганний кінцевий результат. У своїй роботі ми прислухаємося до думки клієнтів, а також зважаємо на всі побажання та вимоги.

Тільки в нашій компанії вам можуть запропонувати такий широкий спектр пропозицій щодо кольору, фактури та стилю матеріалів. Наші майстри та дизайнери мають колосальний досвід у цій сфері, тому вони все роблять швидко та якісно. Можете навіть не сумніватися, що результат вас повністю влаштує.

Навіщо потрібний чохол на меблі?

Наведемо кілька прикладів, коли він стане просто незамінним для меблів:

Захист для оббивки дивану. Ніколи не стане зайвим додатковий захист від пошкоджень для нового дивана. Спеціальний чохол, що гармонійно вписується в загальний інтер’єр кімнати чудово збереже цілісність нового, щойно придбаного дивана, особливо до цього методу захисту для меблів варто придивитися власникам котів або собак, які дуже люблять точити кігтики про різні меблі. Такий спосіб захисту стане гарним та економним рішенням, щоб надовго зберегти початковий вид виробу.
Новий дизайн для старого дивану. За вартістю, замовлення та виготовлення нового чохла для дивана обійдеться значно дешевше, ніж реставрація дивана, або купівля нового.
Зміни у дизайні. Чохол для дивана є не тільки надійним захистом від пошкоджень, але й гарним варіантом для невеликих змін дизайну кімнати. Широкий асортимент кольорів дозволить додати яскравості або навпаки більш спокійних тонів для приміщення.
Всі меблі в єдиному стилі. За допомогою індивідуальних чохлів можна створити диван, і крісла до нього в одній гамі кольорів, і отримати готовий меблевий комплект.

Наші роботи

Написати повідомлення