Skip to content

Виготовлення ортопедичних матраців

ортопедичні матраси київ

Якісне виготовлення ортопедичних матраців

Виробництво ортопедичних матраців – процес дуже складний, що вимагає використання сучасного технічного оснащення та кваліфікованої робочої сили. Однак, незважаючи на всю скрупульозність виготовлення цього виробу, основний принцип, який ставиться в основу, полягає в безпеці ортопедичного матраца для здоров’я людини.

Саме для цієї мети весь матеріал, що застосовується у виробництві, замовляється лише у кращих та перевірених фірм. А сировина доставляється без посередників безпосередньо на наш склад. Тому, звертаючись до майстерні Ательє Бекетова, Ви можете бути впевнені, що:

  1. Не отримайте підробки;
  2. Придбайте виключно екологічно чистий продукт.

3 головні етапи для виробництва матраців

У минулому столітті матраци робилися вручну. В основному це були тонкі ватяні або поролонові прошарки, обшиті простою тканиною. Сьогодні є певний технологічний процес виробництва матраців.

Виготовити сучасний матрац без застосування спеціального обладнання неможливо. Так, сьогодні є виробники, які виготовляють продукцію вручну. Але, як правило, це великі брендові компанії. Такі настили на ліжко відносяться до «Преміум» класу та виконуються на замовлення.

Вся технологія виробництва перин поділяється на три етапи.

№1. Виробництво основи під матрац.
У більшості матраців основною є пружинний блок. Виконується він із сталі у поєднанні з вуглецевою сполукою. Останній надає конструкції міцність та довговічність.

№2. Виготовлення самого матраца.
Виробництво матраца виконується за спеціальною моделлю, яка заготовляється заздалегідь.

Так, із заготовок за допомогою технічних ножиць вирізуються частини перини потрібної форми, довжини та ширини. Тканина для виробу вибирається максимально міцна, що витримує навантаження різного ступеня.

№3. Завершальний етап.
Після виготовлення готового виробу його покривають спеціальними засобами. Як правило, це вологовідштовхувальні, пожежостійкі покриття. Незгоральне ж є нововведенням, і зараз знайди на російському ринку такий настил для сну непросто.

Наші роботи

Написати повідомлення